EL MILLOR GRUP PEL 2011

EL MILLOR GRUP PEL 2011

jueves, 17 de mayo de 2007

Una petita avaluació de cada projecte
No tot és tal i com es planteja



Tenir voluntat per fer una cosa, iniciativa o ganes de fer-la és primordial per aconseguir aquells objectius que, diàriament, ens anem proposant. Ara bé, d’aquesta mateixa manera és important no oblidar que per tirar endavant un projecte també és necessari el sentit comú i un bon judici que valori si el resultat ha estat l’esperat o no. Amb els anys, s’han anat fent diferents accions i/o gestions que han vetllat per la comoditat dels habitants de La Pobla de Montornès, però moltes no han estat tot allò que s’esperava.










Instal·lació semafòrica
Una bona instal·lació semafòrica és fonamental per al control de velocitat i, en conseqüència, per a la seguretat del trànsit del poble. Avui dia, els semàfors de La Pobla, però, s’il·luminen de manera descoordinada i no acaben de trobar-se en harmonia amb les senyals de trànsit com Stops, entre d’altres.

Instal·lació d’una marquesina
La instal·lació de la marquesina que es troba al costat de la piscina municipal no ha estat cap mèrit de l’Ajuntament; es tracta d’una obligació que va a càrrec d’altres administracions, com la Direcció General de Transports Terrestres, de la Generalitat.

Ampliació del Cementiri Municipal
L’ampliació del Cementiri Municipal de La Pobla de Montornès ha estat una bona obra que ha suposat la construcció de 250 nínxols més, en una primera fase; d’aquestes obres l'Ajuntament ha cobert un 36.6% de la despesa. El respecte pels morts és un aspecte que cal tenir sempre en compte, ara bé, vetllar per la bona convivència dels vius no s’ha d’oblidar. De la mateixa manera que es va fer el càlcul dels nous nínxols també es podria haver estudiat les necessitats futures de les escoles.

Oficina de Correus
L'Oficina de Correus ha estat traslladada al carrer Major i ha inclòs apartats de correus. L’actual emplaçament és petit, i a la poca millora que s’ha obtingut no és mèrit de l'Ajuntament, ja que no es tracta ni d’un servei ni d’un local municipal que li correspongui.

Camí al Cementiri
Tot i que el camí d’accés cap al cementiri ara el fa més proper al poble i té un millor accés des de la carretera, cal tenir present que es tracta d’una obra imposada pel traçat de l'AVE, que, després de passar tan a prop del poble, és el mínim que es podia fer.

Escola Bressol
Hi havia prevista la construcció d’una nova escola bressol amb capacitat de fins a 18 nens i nenes de 0 a 3 anys, però la veritat és que l’edifici no és, ni molt menys, nou. Les condicions de l’interior no són les adequades, ja que hi falten elements tant important com un bon aparell d’aire condicionat o bé una televisió per a dur a terme diferents activitats educatives. A més a més, hi ha tot un cúmul de precàries mesures de seguretat que no són pròpies d'un edifici que freqüenten nens petits. Per opinar-ne cal portar-hi els fills.

Nou pont sobre el Ferrocarril

El pont que hi ha a l’urbanització Flor del Almendro té més de 100 anys i no és pas nou, tal i com se’ns havia promès. El tancament de la via al seu pas per la zona residencial ha estat possible gràcies al nostre company de candidatura i ferroviari que treballa a ADIF, Miguel A. Flores, i no a l'actual consistori.

Rehabilitació de Mas Solé
En 4 anys només s’ha estat capaç d’iniciar la I Fase de les obres, i no de definir els usos possibles.

Rotonda del Castell
La Rotonda d'accés a la Urbanització Castell de Montornès des de la carretera ha costat quatre anys veure-la feta realitat. Programar projectes i no dur-los a terme fins al cap dels anys gairebé es podria dir que és com no fer-los i tot i així s’utilitzen com a propostes electorals que al final ajuden als votants a decidir-se per un grup polític o bé un altre. Potser d’aquí quatre anys més en fan un altre i podrem veure una altra foto.

No hay comentarios: