EL MILLOR GRUP PEL 2011

EL MILLOR GRUP PEL 2011

sábado, 2 de abril de 2011

SE ACABÓ LA FIESTA

S’acosten les eleccions municipals, i el nostre Grup (AM-PM) i la majoria de ciutadans està esperant des de fa temps aquest moment perquè el poble torni a parlar, i decideixi qui governarà en els pròxims quatre anys, i també qui no vol que els representi.

Després d’aquest últim mandat, en el que el poble ja va decidir que volia un canvi, però que l’afany de poder de l’actual Alcalde i de dos trànsfugues va desembocar amb una Moció de Censura.Ara toca passar comptes.

S’està especulant molt amb les noves propostes per les noves eleccions i segurament hi haurà sorpreses fins l’últim dia. Des del mateix dia de la Moció de Censura, molta gent ens ha preguntat que farien en les properes eleccions, i ara toca el moment de decidir. I hem decidit que SI, el nostre Grup AM-PM (Alternativa Municipal de la Pobla de Montornès) estem ja treballant per poder presentar un renovat grup de gent disposat a treballar pel poble.

Durant aquest quatre anys ja hem après molt de política municipal: varem guanyar a un alcalde que portava 16 anys manant despòticament com un cacic, varem governar amb majoria, també amb minoria, hem sofert una moció de censura, hem estat a l’oposició, i hem après a triar bé per fer la llista electoral del nostre Grup.

Però el que ha estat el més gratificant, amb diferència, ha estat el recolzament que SEMPRE hem rebut de molta gent, sobretot en els moments més complicats.

Ara arriba el moment del veritable canvi.

No hay comentarios: