EL MILLOR GRUP PEL 2011

EL MILLOR GRUP PEL 2011

sábado, 2 de abril de 2011

FETS I NO PARAULES, i tant que si

Quan s’acaba un cicle, en les circumstancies que siguin, s’ha de mirar enrera per poder seguir endavant. I repassar el que un volia fer i el que realment a fet, perquè no ha fet el que deia i com ha quedat el que ha fet.

Aquest és el programa electoral del Sr Borràs en les passades eleccions municipals de 2007, i ara cal repassar-lo.



Com podeu comprovar si us llegiu amb deteniment aquest programa, no s’ha fet casi res del que prometia, només uns “nous carrers i voreres al casc urbà”( i tothom sap les irregularitats que han comportat). D’altres propostes no són competències de l’Ajuntament (Nova Escola, servei de correus, pont de ferrocarril a Flor de Almendro i el Cub Poblasport) i la que millor s’ha fet (esbrossada i neteja de la zona boscosa propera a les urbanitzacions” la va fer el nostre Grup (AM-PM) quan governàvem.

I dels cants de sirenes que prometia tot a quedat amb un no res, COM SEMPRE ha fet aquest embaucador.







Us demanem que llegiu totes aquestes propostes, promeses i cants de sirenes.



MENTIDES i ENGANYS, això és el porta fent aquest personatge fa molt anys en aquest poble, amb un únic objectiu, fer obres i mes obres que sempre porten les mateixes firmes .En les passades eleccions el poble ja va dir prou, però l’ambició de poder de dos trànsfugues va provocar que el Sr. Borràs tornés a fer de les seves.



Primer va intentar apropar-se a nosaltres, però va trobar-se que no estàvem en venta i desprès va tenir que “aguantar” als trànsfugues per poder tirar endavant el seu únic propòsit : fer les obres dels carrers del casc urbà. Aquest era el seu únic objectiu, i si per això ha tingut que soportar els deliris del Sr. Luis Garcia i les sortides de to del Sr. Miguel Flores o l’abandonament de la única regidora que hi posava interès, i no ha fet res per imperdir-ho. I al mateix temps, ha pogut passar comptes amb qui no ha pogut fer creure, com també passar temps ( que ell creu que ho esborra tot) per presumptes irregularitats d’obres del passat.



S’HA ACABAT LA FESTA, ARA TOCA RECOLLIR LES ESCOMBRERIES QUE HEU DEIXAT PEL CAMÍ.

No hay comentarios: