EL MILLOR GRUP PEL 2011

EL MILLOR GRUP PEL 2011

sábado, 6 de marzo de 2010

Butlletí FEBRER

Ja està disponible el nou butlletí del nostre Grup Municiapl. Si vols una copia digital, envians un mail i te la farem arrivar.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

He buscat la paraula DEMOCRÀCIA a la enciclopèdia i per la meva sorpresa he trobat: Doctrina política que defensa la intervenció del poble en el govern i en l'elecció dels governants.

Que defensa la intervenció del poble en el govern (no potser me equivocat). Torno a buscar una altra definició, millor al Diccionari de la Rea Academia, allí segur:
1. Doctrina política favorable a la intervención del pueblo en el gobierno.
2. Predominio del pueblo en el gobierno político de un Estado.
Ostres tu!!! no m'ho puc creure, però si la política es que els polítics facin i desfacin sense tenir en compte la opinió dels veïns del poble!
Santa innocència la meva, sempre pensant nosaltres no podiem fer res més que aguantar/suportar el que els polítics decidien.
Així doncs, pot ser la explicació és que aquests "polítics" s'ho fan, es a dir que es mentida, que no son polítics. Per tant ni no son polítics perque ocupen aquests llocs? perquè algú voldira tenir una miqueta de poder? per benefici propi?

Doncs al final ens fan pensar que si. La Pobla de Montornès és un poble petitó, on els veïns es coneixen gairebé tots, per tant hauría de ser facil o molt fàcil poder arribar a un acord o poder parlar amb tots (tots) els veïns d'aquest poble. Si pensem en Tarragona, és impossible que el r. Ballesteros pugui parlar amb tots els habitants. Però aqui sí, si es pot fer i això els veïns ho han de saber i han de fer-se escoltar, perquè al final aquest polític acabarà marxant i qui es queda som nosaltres, els habitants d'aquest poble. Ens quedem amb tots els errors que hagi pogut fer, la gent no ha de tenir por de dir la seva, però s'ha de fer en el lloc correcte, no entre veïns, sino que s'ha de dir el dia del Ple, el dia de les eleccions municipals, fer arribar queixes i si cal posar denuncies perquè sembla que ens estigui prenent el pèl.
Veïns, que això no és una dictadura!!! que son ells (l'equip de govern) qui estan per satisfer les nostres necessitats com millors carrers, zones verdes, etc i no nosaltres al seu servei. Hem de fer alguna cosa.

Desitjant les noves eleccions municipals....

Sta. Innocència.

Anónimo dijo...

Que se vayan estos caraduras.
Aun les dais poca caña, tendriais que denunciarlos ya, que ademas van de prepotentes