EL MILLOR GRUP PEL 2011

EL MILLOR GRUP PEL 2011

jueves, 26 de abril de 2007

PRESENTACIO




Una nova llista independent lluitarà per l’alcaldia a La Pobla de Montornès

L’alcaldable, Josep Maria Santamaria, exerceix com a Cap de la Unitat de Microbiologia a l’Hospital Joan XXIII i és professor de la URV

La Pobla de Montornès, 26 d’abril.- Josep Maria Santamaria encapçalarà la llista de la formació independent AMPM (Alternativa Municipal per la Pobla de Montornès), que es presenta per primer cop a aquest municipi amb el lema “Noves idees per La Pobla”.

Fa pocs mesos, Santamaria va decidir deixar de militar a Convergència Democràtica de Catalunya -d’on era responsable de la Secretaria de Salut de la Federació de Tarragona-, per a poder encapçalar la nova llista com a independent, ja que no podia fer-ho sota les sigles de CiU: l’actual alcalde, tot i que es presenta com a independent, va sota aquestes mateixes sigles.

La nova llista, que pretén “donar una empenta diferent i engrescadora a la política municipal d’aquest ajuntament”, la formen homes i dones de diversa procedència professional, que viuen a tots els nuclis urbans de La Pobla i que es presenten a aquestes eleccions amb la voluntat de dur a terme una acció de govern “més democràtica, amb participació d’entitats i veïns, fent nostres els problemes que ens afectin”. Per dur a terme aquesta tasca, aposten per valors com el treball en equip, el diàleg, l’honestedat, l’eficàcia i les ganes de treballar en benefici del poble.

Santamaria, exerceix com a cap de la Unitat de Microbiologia de l’Hospital Joan XXIII i professor de Salut Pública a la Universitat Rovira i Virgili.

No hay comentarios: